Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Miért fontos az automatizálás!

2018.01.22

Miért fontos az automatizálás!?

 

 

 

Sokan költséghatékonyság miatt automatizálás nélkül gondolják, kérik a rendszer telepítését. Ez nem igazán jó megoldás!!! Pont a lényeget ( a lelkét ha lehet ezt mondani ) vesszük el a rendszertől. Mindig hangsúlyozzuk, hogy PÉNZ, IDŐ, ENERGIA takarékos rendszereket telepítünk. Az automatizálás nélkül sajnos egyik sem lesz igaz. Ha kimarad a mágnesszelep ami nyitja ,zárja a köröket és dolgozik a vezérlő parancsára, akkor annak a helyére manuálisan nyitható csapokat kell beszerelni!

 

Ezeket kézzel kell minden esetben nyitni, zárni, szóval ott kell lenni mellette! Nem tudjuk magára hagyni a rendszert, így ezzel az IDŐ takarékosság mint olyan el is tűnt.

 

Az automatizálással ellátott rendszer a beállított értékekre fog működni igen precízen!

 

Sajnos az ENERGIA takarékosság tényező is kevésbé állja meg a helyét az automatizálás nélkül. Nem időben történő elzárása a köröknek, túlzott vízellátással jár az öntözendő területre.

A szivattyú élettartalma csökken a fölösleges használattal. Ebből adódóan energia túlfogyasztás fog jelentkezni.

 

Elérkeztünk a mai kor legfontosabb tényezőjéhez a PÉNZ-hez. Az idő és energia takarékosság hiányában a pénz szerepe megnő. Szokták mondani „ az idő pénz ”, ez így is van ebben az értelemben is. Amíg a rendszer mellett állunk és várunk, hogy bizonyos idő után zárjuk és nyissuk a következő kört, addig sok minden hasznos dologgal tudnánk foglalkozni. A túlzott öntözés a nem időben való körök elzárása miatt, okozhatnak betegségeket, károkat az öntözni kívánt területekben.

Így ezek helyrehozatala sokszor nem kevés pénzünkbe kerülhet. A felesleges energiafogyasztás is igen költséges lehet.

 

Szóval az automatizálás nélküli rendszert még fél megoldásnak sem mondanám ahhoz, hogy egy igazán szép, szemet gyönyörködtető kertünk legyen!

2400-2600_studio.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

seipsyten - cialis 5 mg prostatitis

2023.03.23 15:58

Surgical removal of ovaries or estrogen blocking medications can push a woman into sudden menopause, creating vaginal dryness and atrophy, and changes in her skin and hair, all of which may make her feel less sexy and confident about her body <a href=https://cialisshop.best>cialis without a doctor's prescription</a> At the most recent follow up visit 13 months after tamoxifen therapy was started, the patient wore a wig to mask complete hair loss Figure, bottom